Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Betsson backar 10% efter Danskes analys

By   /  October 12, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Betsson slutade dagen med ett tapp på 10% efter att Danske Bank tagit ned rekommendationen och riktkursen för Betsson som tidigare meddelat. För knappt en månad, den 19 september, rusade Betsson 6% när SHB höjde riktkursen till 108 kronor för Betsson. Samma dag steg Evolution med 8% på höjd rekommendation. Det är normalt att aktierna påverkas till viss del vid nya rekommendationer, men senaste tiden har vi sett större utslag än normalt. Utöver detta hade vi mycket kraftiga rörelser i början av året utan engentliga nyheter.

Det verkar onekligen som att investerarna har blivit mer nervösa för spelbolagen?

 

 

    Print       Email