Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Affärsvärlden rekar köp i Unibet

By   /  September 7, 2016  /  No Comments

    Print       Email

“Varningslampor lyser i spelsektorn skriver Affärsvärlden, men i fallet Unibet är värderingen attraktiv mot bakgrund av vinsttillväxten. Ökad osäkerhet gällande beskattning och konkurrens är orosfaktorer. Unibet har tappat 30 procent sedan i december förra året. Brexit var en smäll och ytterligare halvårsrapporten en annan. Unibet har goda möjligheter till både förvärv och hög utdelning, skriver Affärsvärlden, och förutspår en kurs på 100 kronor om ett år.”

Unibet handlas till 78.50 kronor

    Print       Email
  • Published: 5 years ago on September 7, 2016
  • By:
  • Last Modified: September 7, 2016 @ 10:55 am
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: