Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Spelaktier.se söker skribenter!

By   /  September 5, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Spelaktier.se har bevakat de större svenska spelbolagen i mer än tre år. Flera personer har senaste tiden hört av sig och undrat varför spelaktier.se inte bevakar Evolution Gaming och Cherry. Men varför sluta där, det finns flera mindre spelbolag i Sverige, ett i Norge, flera i Storbritannien, flera intressanta onoterade spelbolag som antagligen närmar sig börsen närmsta åren. Även fast fokus ska vara svenska spelbolag så påverkas numera de svenska spelbolagen lika mycket av vad som händer i Belgien och Frankrike som i Sverige.

Det släpps mer och mer statistik från de nationella spelmyndigheterna, exempelvis från Frankrike och Danmark som är intressant för våra svenska spelbolag.

Anledningen att detta inte görs beror på en sak: tidsbrist.

Vill du vara med och skriva på spelaktier.se? Vi betalar ingen lön, ser helst att du är både aktie- och spelintresserad, och kan du WordPress eller SEO passar du ännu bättre in. Men det viktigaste är att du har ett gediget intresse för just spel+aktier = spelaktier och har viss fallenhet för att skriva, och helst räkna. Kanske är du studerande som vill bygga ett CV för att jobba som analytiker eller inom finans? Eller följer du, precis som oss, spelaktierna ändå, och kan lika gärna skriva ned dina tankar istället för att hålla dem för dig själv?

Känner du dig träffad? Kontakta spelaktier.se genom kontaktformuläret!

 

    Print       Email
  • Published: 5 years ago on September 5, 2016
  • By:
  • Last Modified: September 5, 2016 @ 11:20 am
  • Filed Under: Nyheter