Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Remium ser anmärkningsvärt stor nedgång i Betsson

By   /  June 28, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Spelbolaget Betssons aktie rasar 20 procent på tisdagen på Stockholmsbörsen efter en vinstvarning tidigt i morse.

“Vi tycker det är anmärkningsvärt att aktien sjunker så mycket i dag, efter att ha fallit med nästan 40 procent tidigare under 2016. Speciellt som ledningen i sin kommentar säger att juni utvecklats väl”, hävdar Remium i en analys.

“På konsensus visserligen oreviderade estimat handlas aktien till runt p/e 10x för nästa år, jämfört med runt 16x framåtblickande 12 månader, för ett år sedan. Det är en ordentlig omvärdering men att marknaden ogillar osäkerhet är ingen nyhet och särskilt höga multiplar kommer nog inte åsättas Betsson på ett tag”, resonerar fondkommissionären vidare.

    Print       Email
  • Published: 5 years ago on June 28, 2016
  • By:
  • Last Modified: July 8, 2016 @ 3:29 pm
  • Filed Under: Betsson, Nyheter