Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Finanschef lämnar NetEnt

By   /  June 10, 2016  /  No Comments

    Print       Email

CFO Maria Hedengren lämnar NetEnt

NetEnt meddelar i dag att Maria Hedengren kommer att lämna bolaget efter fem år som Chief Financial Officer.

Maria Hedengren kommer att ha kvar sina ansvarsområden som finanschef hos NetEnt tills hon lämnar bolaget senare i höst. En process har inletts för att hitta hennes efterträdare. Maria lämnar NetEnt för att bli CFO för ett annat bolag som ännu inte är offentligt.

”Maria har på ett betydande sätt bidragit till NetEnts framgång dessa år. Jag kommer att sakna vårt goda samarbete och önskar henne allt väl i sin nya befattning”, säger Per Eriksson, VD och koncernchef på NetEnt.

Akten tappar 1.9% på en börs som annars backar 1.3%.

    Print       Email