Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Evolution får ny CFO

By   /  June 2, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Pressmeddelandet i sin helhet nedan

Jacob Kaplan ny CFO för Evolution Gaming

Evolution Gamings CFO Fredrik Svederman har efter 6 år i bolaget bestämt sig för att lämna bolaget för nya utmaningar under hösten 2016. Bolaget har rekryterat Jacob Kaplan som ny CFO och medlem i koncernledningen. Jacob Kaplan kommer närmast från Nordnet där han varit CFO sedan 2010.

Jakob Kaplans första anställningsdag är senast 1 december 2016 och för att säkerställa överlämningen kommer Fredrik Svederman att kvarstå i sin tjänst till dess att Jacob Kaplan påbörjar sin anställning.

-Fredrik har under sina år hos Evolution bidragit stort i vår utveckling till en ledande live casino-leverantör med verksamhet över hela Europa. Jag och hela bolaget tackar för hans insatser och önskar honom lycka till i sina framtida utmaningar, säger Jens von Bahr, VD för Evolution Gaming.

-Vi välkomnar samtidigt Jacob Kaplan till bolaget. Jacob är med sin erfarenhet från en entreprenöriell och börsnoterad miljö en perfekt matchning med Evolutions behov och rekryteras i ett skede då vi förbereder bolaget för en flytt till börsens huvudlista, avslutar Jens von Bahr.

Jacob Kaplan är född 1973 och innehar en civilingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan samt en civilekonomexamen från Stockholms universitet. Han har varit anställd i Nordnet som CFO sedan 2010 och jobbade dessförinnan som Finance Director för affärsområdet Transaction Services Nordic på Nasdaq OMX.

    Print       Email
  • Published: 5 years ago on June 2, 2016
  • By:
  • Last Modified: June 21, 2016 @ 5:22 pm
  • Filed Under: Nyheter
  • Tagged With: