Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Betsafe lanserar app för Apple TV

By   /  May 19, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Betsson har, enligt egen uppgift, som första spelbolag lanserat en spelapp för Apple TV. Appen är tillgänglig för svenska spelare och tycks endast erbjuda Live Roulette i nuläget. Pressmeddelande i sin helhet nedan:

Betsson först ut med app till Apple TV

Betssons dotterbolag Betsafe lanserar som första bolag en spelapp till Apple TV och Sverige är först ut. Från och med i dag den 19 maj kommer svenska spelare kunna logga inoch spela direkt från sin Apple TV. Satsningen ligger i linje med Betssons dotterbolagsstrategi att ligga i framkant i att ge branschens bästa kundupplevelse.

– Vi tittar hela tiden på nya möjligheter att utveckla kundupplevelsen och därför är det en självklarhet att vi finns där kunderna är och dessutom på deras villkor. Att vi dessutom är först ut speglar väl vår ambition att vara ledande när det kommer till kundupplevelsen, säger Jesper Svensson, Chief Commercial Officer, Betsson Malta.

– Det är otvetydigt att Betsson Malta i och med denna satsning återigen bryter ny mark och sannolikt kommer detta att sätta standarden för hela spelbranschen framöver. Sverige är först ut men Betsafe kommer inom kort att introducera detta i fler länder, säger Ulrik Bengtsson, VD för Betsson AB.

Appen Betsafe Live Roulette är tillgänglig för spelare i Sverige från och med 19 maj 2016.

 

    Print       Email