Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Betsson tilldelas licens i Lettland

By   /  May 2, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Pressmeddelande i sin helhet nedan:

BETSSON ÄGER NU LICENS I LETTLAND

Ett av Betssons dotterbolag tilldelades den 28 april en lokal licens för varumärket Triobet i Lettland. Nyligen tilldelades även Betssonkoncernen en licens i Irland. Totalt äger Betsson nu verksamheter med lokala licenser i Malta, Danmark, Storbritannien, Irland, Italien, Estland, Georgien och Lettland. ”När gamla legala strukturer och gamla monopol nu monteras ned skapas goda förutsättningar för en långsiktig lönsam tillväxt. Betssons strategi är att öka andelen hållbara intäkter genom att delta i lokala licensförfaranden samt att växta starkt både organiskt och genom att förvärva bolag på lokalt reglerade spelmarknader. Spelskatten i Lettland uppgår till 10 procent av intäkterna vilket är en nivå som borgar för hög kanalisering och ett hållbart system säger”, säger Ulrik Bengtsson VD och koncernchef för Betsson AB.

    Print       Email