Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Mr Green väljer KAMBI som leverantör för Sportspel

By   /  April 21, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Föga förvånande så har Mr Green valt KAMBI som leverantör för sin nya satsning på Sportbok. Lansering planeras till hösten. Sedan tidigare har Leo Vegas valt KAMBI som leverantör för sin sportbokslansering, som kommer att komma väl innan EM i sommar, vilket betyder att en ‘soft launch’ kan förväntas i omedelbar närtid. Pressmeddelande i sin helhet nedan:

 

Mr Green Ltd har valt Kambi som leverantör av sportbok

Mr Green Ltd har valt Kambi som leverantör av sportbok. Målsättningen är att lansera senast under hösten. Kambi kommer att leverera en komplett sportbok och står också för driften.

”Kambi är den perfekta partnern och kan leverera en sportbok med samma höga kvalitet som våra kunder är vana vid från vårt uppskattade nätkasino”, säger Per Norman, VD för Mr Green & Co AB.

“Det faktum att Mr Green har valt Kambis managed serviceerbjudande är ett ytterligare bevis på den kvalitet och integritet vårt erbjudande omfattar”, säger Kristian Nylén, VD för Kambi Group Plc. “Vi ser fram emot att göra det möjligt för Mr Green att skapa en personlig sportspelupplevelse för sina kunder. Mr Green har en mycket bra position på flera intressanta geografiska marknader och vi ser fram emot att jobba tillsammans på dessa marknader.”

”Kambis sportbok har ett starkt fokus på kvalitet i termer av tillgänglighet och pålitlighet utan att göra avkall på utbudet. Den erbjuder den bästa live bettingen med ett brett urval av sporter. Den är särskilt stark inom instant betting, vilket är ett växande segment och en viktig framgångsfaktor för Mr Green”, säger Jesper Kärrbrink, VD för Mr Green Ltd.

Kambi stiger 6% på nyheten på en börs som annars backar knappt 1%. Mr Green backar 0.5%.

    Print       Email