Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

SVD Börsplus föredrar Mr Green framför Leo Vegas

By   /  April 18, 2016  /  No Comments

    Print       Email

De båda kasinobolagen Leo Vegas och Mr Green liknar varandra. I fjol omsatte de runt 800 miljoner kronor vardera med undermålig lönsamhet. Ändå värderas Leo Vegas rörelse till 3,5 miljarder kronor mot 1,0 miljarder kronor för Mr Green. Leo Vegas har visserligen lyckats enormt bra med sin marknadsföring, men SvD Börsplus ser detta som en ganska orimlig värderingsskillnad. Leo Vegas har bra fart i affärerna, men analyshuset köper heller Mr Greens impopulära aktie. Det framgår en färsk analys.

“Det finns som sagt många frågetecken runt Mr Green men vår känsla är att de negativa framtidsutsikterna är väl spridda på marknaden och att det med råge är inprisat i kursen. Även beaktat den höga risken ser vi aktien som köpvärd”, skriver SvD Börsplus.

Analyshuset rekommenderade teckna Leo Vegas inför noteringen i mars, men bedömer att det nu kan vara läge att ta hem vinsten. “På dagens kursnivåer och mot bakgrund av framtida risker ser vi inte LeoVegas som en köpvärd aktie längre utan förhåller oss tills vidare neutrala”, skriver SvD Börsplus.

    Print       Email