Loading...
You are here:  Home  >  LeoVegas  >  Current Article

Succé för LeoVegas första dagen på börsen

By   /  March 17, 2016  /  No Comments

    Print       Email

LeoVegas börsnoteringen blev framgångsrik trots att introduktionspriset sattes till det högsta i intervallet 28-32 kronor. Första avsluten noterades till kurser runt 44-45, varpå aktien dock etablerade sig strax under 40 under den första timmen. Strax efter lunch noterades dagens lägsta kurs, 36,20, varpå aktien hittade förnyad styrka och avancerade över 38 kronor. 20 minuter innan stängning handlades aktien till 38.80 kronor, motsvarande en uppgång om 21% från teckningskursen. Aktier till ett värde av 445 miljoner hade bytt ägare.

Intresset för bolaget var enormt, och utifrån aktieforum framkom det att tilldelning blev minimal för de flesta, 200 aktier.

Spelaktier.se kommer från och med nu ta upp bevakningen av LeoVegas.

    Print       Email