Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Massiva insynsköp i Mr Green – igen

By   /  March 9, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Trenden i Mr Green fortsätter – grundarna säljer och tjänstemännen köper. I november såg vi flertalet insynspersoner köpa aktier efter rapporten för Q3, och efter rapporten för Q4 upprepas samma mönster. De insynspersoner som köpte i november har en så länge sett sitt innehav backa, vilket förvisso har varit i linje med börsen i allmänhet. Den bästa träffsäkerheten i insynshandeln får tillskrivas grundarna som successivt sedan börsnoteringen sålt aktier. Aktien har grovt sett handlats mellan 30 och 40 kronor sedan noteringen, med tillfälliga toppar och en tillfällig botten i samband med att problemen med Österrike uppdagades.

Intressantast ur handeln är att både avgående och tillträdande VD för Mr Green Malta köper, vilket är ett ganska udda fenomen. Nedan en skärmdump över de senaste transaktionerna:

insynshandel i Mr Green 2015-2016

Mr Green kommer snart att se sin konkurrent LeoVegas komma till börsen. Likheten mellan bolagen är slående; båda sajterna erbjuder kasino med stor närvaro i Norden och satsningar i Storbritannien. Båda bolagen avser också att lansera en sportbok under 2016. Värderingen skiljer sig dock markant vilket kan förklaras med Leos kraftiga tillväxt och Mr Greens legala debacle i Österrike.

    Print       Email