Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Inför Unibets rapport imorgon

By   /  February 9, 2016  /  No Comments

    Print       Email

Samtidigt som aktiemarknaden har handlat ned spelbolagen kraftigt på börsen är det dags för Unibet att öppna böckerna för 2015. Betsson har tappat 20-25% sedan sin rapport, och Unibet fick sin slev av samma medicin och är nu nere 26% under 2016.

Jämfört med föregående år ingår både Igame och Stan James, vilket är en del av förklaringen till den kraftiga tillväxt som förväntas av Unibet, som i övrigt har markant valutamotvind. Rapporten för Q4 2014 var svag och kom in lägre än förväntat och utgjorde den första rapporten på två år som visade svaghet. Detta är sedan länge glömt, men jämförelsetalen är därför något lättare än annars vid en normaliserad SB-marginal. Läs mer om Unibets Q4 2014 rapport.

Unibet Q4 2015 estimat

 

Spelbolaget Unibet väntas rapportera ett resultat före skatt om 20,5 miljoner brittiska pund, GBP, för det fjärde kvartalet 2015, enligt ett snitt av sex analytikers estimat. Det är en liten minskning från i fjol då ett resultat på 20,7 miljoner väntades.

I tredje kvartalet uppgick resultatet före skatt till 14 miljoner brittiska pund.

Av de sex analytikerna som lämnat estimat har fyra stycken rekommendationen behåll, en har avvakta medan en har rekommendation
undervikt på aktien. Rapporten presenteras onsdagen den 10 februari klockan 07.30, efterföljd av en rapportpresentation klockan 09.00. Presentationen kan också följas via telefon och webb.

 

 

    Print       Email