Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Affärsvärlden: Köp Betsson

By   /  December 9, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Affärsvärlden rekommenderar köp i spelbolaget Betsson. Betsson värderas med en ­liten rabatt relativt Unibet, vilket är motiverat. För 2016 och 2017 landar ev/ebit på 17,5 respektive på 15,1. Även om det inte är uppenbart fyndläge så är det fortfarande köpvärt givet att det också innefattar en direkt­avkastning om minst 3 procent i dagsläget. I en omvärld som har svårt med tillväxten så erbjuder gamblingaktier som Betsson en attraktiv exponering mot en sektor med hög strukturell tillväxt och lönsamhet. Köp med riktkurs 185 kronor.

Betsson handlas till 150 kronor vid analystillfället.

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on December 9, 2015
  • By:
  • Last Modified: December 9, 2015 @ 12:07 pm
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: