Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

NetEnt tecknar sitt tredje avtal i New Jersey

By   /  August 26, 2015  /  No Comments

    Print       Email

NetEnt fortsätter att teckna kundavtal i New Jersey. I juni tecknades det första avtalet med bwin.party/Borgata och det andra avtalet kom på plats redan senare samma månad, denna gång med Ceasars Interactive. Idag meddelar bolaget att de tecknat sitt tredje avtal med Golden Nuggets.

Nu saknas bara den efterlängtade spellicensen. Hur snabbt NetEnt kan lansera sina kunder efter ett (förmodat) positivt utfall återstår att se, senast i Spanien tog det blott en dag, men det framstår som opportunistiskt att ha som riktlinje. Spellicenser är mycket krävande att erhålla i USA.

NetEnt tecknar avtal med Golden Nugget i New JerseyNew

NetEnt, marknadsledande leverantör av digital kasinounderhållning, har tecknat ett licensavtal med Golden Nugget, ett av de största spelbolagen på den reglerade marknaden i New Jersey, USA.

Avtalet som offentliggörs idag innebär att NetEnt kommer att leverera sina prisbelönta onlinespel för både desktop och mobil till Golden Nugget.

Som tidigare meddelats avser NetEnt etablera sig på strategiska reglerade marknader i Nordamerika och har ansökt om spellicens i New Jersey, USA. Bolaget inväntar tillstånd från New Jersey Division of Gaming Enforcement för att kunna påbörja verksamheten, samtidigt som den fullständiga licensansökan behandlas.

Björn Krantz, VD NetEnt Americas LLC, kommenterar: “Vi följer vår strategiska plan för etablering i USA och det är mycket glädjande att Golden Nugget valt NetEnt som partner för att leverera våra spel i världsklass för desktop och mobil.” Björn Krantz fortsätter: ”Avtalet med Golden Nugget visar än en gång att våra partners värdesätter vårt erbjudande både vad gäller teknologi och drift, och jag är övertygad om att våra spel kommer att uppskattas av Golden Nuggets spelare”.

Thomas Winter, Vice President inom Online Gaming hos Golden Nugget, säger följande: “Golden Nuggets ambition är att alltid erbjuda sina kunder den bästa spelupplevelsen och vi har redan nu det största utbudet av onlinespel i New Jersey. NetEnt är en erkänt framstående leverantör av spellösningar för onlinespel och vi vet att de erbjuder en av de mest innovativa och kreativa spelportföljerna på marknaden. Vi ser fram emot att kunna ge vår växande skara spelare i New Jersey tillgång till NetEnts bästa spel för både desktop och mobilt.”

Länk till pressmeddelande

    Print       Email