Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Insynsförsäljningarna fortsätter i Mr Green

By   /  August 26, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Insynsförsäljningar har blivit en vana i Mr Green sedan noteringen för drygt två år sedan. Antalet köp är i princip begränsat till nyanställda, köpa från andra insiders och köp av optioner i samband med optionsprogram. Köpen är både få och små i jämförelse med försäljningarna.

I juni sålde tidigare VD Mikael Pawlo 500 000 aktier och Tommy Trollborg 221 000 aktier. I augusti fortsatte utförsäljningarna, denna gång av Martin Trollborg. Under augusti har Martin Trollborg sålt 310 000 aktier, nu senast den 24 augusti. Samtliga av dessa insiders har kvar aktier (framförallt Hans Fajerson som sålde friskt förra sommaren), så försäljningarna kan mycket väl fortsätta.

Man brukar förvisso säga att det finns många skäl för insiders att sälja, men få för att köpa.

Länk till Aktietorgets insynshandel

    Print       Email