Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

EP höjer Betsson efter rapport

By   /  July 17, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Erik Penser Bank höjer riktkursen för Betsson till 155 kronor (140) i spåren av fredagsmorgonens kvartalsrapport. Rekommendationen köp upprepas för aktien.

“Givet en solid utveckling i andra kvartalet justerar vi upp prognoserna för vinsten per aktie med 1,7 procent för 2015. Dessutom höjer vi helårsprognoserna för 2016 med omkring 4 procent samt med runt 3 procent för 2017 mot bakgrund av att vi justerar upp tillväxtprognoserna för det förvärvade Europe Bet i Georgien”, skriver Erik Penser Bank och fortsätter:

“Givet att bolaget i dagsläget inte har något mobilerbjudande, vilket Betsson kommunicerade på telefonkonferensen att man kommer att utveckla under året i takt med att Europe Bet migreras till Techsson-plattformen. Detta väntas driva på tillväxten i regionen ytterligare.”

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on July 17, 2015
  • By:
  • Last Modified: July 17, 2015 @ 2:53 pm
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: