Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

NetEnt injuder till kapitalmarknadsdag den 1 september

By   /  July 10, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Träffa ett lönsamt tillväxtbolag – inbjudan till NetEnts kapitalmarknadsdag den 1 september 2015

NetEnt har vuxit med i genomsnitt 23% per år under den senaste femårsperioden. Vilka är de kritiska framgångsfaktorerna för att behålla en ledande position på den snabbväxande marknaden för onlinekasino? Hur påverkas NetEnt av starka megatrender som globalisering, digitalisering och mobil tillväxt? Vad tror vi om framtiden? Det är några av frågorna som kommer att tas upp på vår kapitalmarknadsdag.

NetEnt bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 1 september i Stockholm, där VD Per Eriksson och delar av koncernledningen ger sin syn på framtida tillväxtmöjligheter, strategi, innovationskultur och hur vi ska uppnå våra mål.

Besökarna kommer även kunna prova på NetEnts produkter samt få inblick i spelutvecklingsprocessen. Moderator för dagen är Charlotte Stjerngren, programledare från nyhetskanalen EFN.

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

Plats: NetEnts kontor, Luntmakargatan 18, Stockholm

Agenda:
8.30 – 9.00: Registrering och frukost
9.00 – 12.15: Presentationer
12.15 – 13.00: Lunch
13.00 – 15.00: Besök i NetEnts spelstudio

Anmälan om deltagande sker senast den 18 augusti via e-post till cmd@netent.com. Mer detaljerad information om programmet distribueras till anmälda deltagare närmare kapitalmarknadsdagen.

    Print       Email