Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Ladbrokes lämnar Danmark

By   /  July 9, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Ladbrokes har beslutat att lämna den danska spelmarknaden och uppmanar sina kunder att ta ut sina pengar senast den 31 juli. Ladbrokes annonserade nyligen att de såg över sin verksamhet utanför Storbritannien, utan att nämna Danmark, och avslutar satsningar i ett flertal länder. För 2014 uppgick Ladbrokes intäkter från Danmark och Belgien till £2m, och en förlust om £4.2m, fördelningen mellan länderna framgår inte.

Den danska spelmarknaden domineras av Danske Spil (54% av marknaden) och resterande delas av 29 licentiater samt en inte obetydlig del oreglerade spelsajter. Den effektiva skattesatsen uppgår till 22-25% och Unibet bedöms vara tvåa efter Danske Spil.

 

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on July 9, 2015
  • By:
  • Last Modified: July 9, 2015 @ 12:53 pm
  • Filed Under: Nyheter
  • Tagged With: