Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Mr Green erhåller spellicens i UK

By   /  July 1, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Ungefär tre månder efter Betsson och NetEnt meddelar Mr Green att de erhållit licens i Storbritannien. Även Unibet har licens i UK, men skickade inte ut ett enskilt pressmeddelande om detta. Pressmeddelandet i sin helhet:

Mr Green tilldelas spellicens i Storbritannien

AktieTorgs-listade Mr Green & Co AB har genom sitt dotterbolag nätkasinot Mr Green Ltd tilldelats en lokal licens i Storbritannien. Mr Green & Co har sedan tidigare fattat ett strategiskt beslut att öka närvaron och andelen spelintäkter från reglerade marknader.

Storbritannien blir den andra marknaden efter Italien där Mr Green erhåller lokal licens. Bedömningen är att andelen intäkter från lokalt reglerade marknader kommer att öka till betydande nivåer inom ett par års sikt.

– Det är koncernens strategi att verka på fler reglerade marknader och det är därmed glädjande att Mr Green erhållit en licens i Storbritannien, säger Per Norman, VD för Mr Green & Co AB och fortsätter,

– Mr Green ser gärna att ytterligare länder genomför regleringar som tillåter flera aktörer att bedriva verksamhet på lika villkor samtidigt som ett socialt ansvar kring spelandet tas.

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on July 1, 2015
  • By:
  • Last Modified: July 1, 2015 @ 5:55 pm
  • Filed Under: Mr Green
  • Tagged With: ,