Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Turgubbe vann 10 220 gånger insatsen hos Unibet

By   /  June 25, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Spelaktier.se brukar inte skriva om enskilda vinster, men detta står ut något eftersom det är den högsta vinsten på ett Net Ent spel, som inte är ett jackpotspel. 10 220 gånger insatsen blev alltså belöningen. Nedan pressrelease från Unibet som har den exklusiva rätten till rekordspelet Hit2Split.

Nyligen blev en 50-årig man från Mellansverige historisk då han kammade hem en rekordstor summa på Unibets casino genom att vinna 10 220 gånger insatsen. Vinsten blev den högsta spelvinst som spelleverantören Netent sett på någon av sina spelautomater någonsin och är den största spelvinsten på ett spinn som inte är en jackpot-vinst. 

Den 50 åriga mannen har varit kund hos Unibet sedan 2006 och den historiska rekordvinstenkom i en bonusrunda i det för Unibet exklusiva fruktspelet Hit2Split. Mannen hade spelat maxinsatsen 750 kronor på ett spin vilket resulterade i 7 665 125 kronor. Men han hade kunnat vinna ännu mer, hade den sista luckan också varit en ”wild” hade han kammat hem maxvinsten – 11 250 000 kronor.

I och med vinsten kan mannen nu skriva in sig i historieböckerna och under tisdagen fick Unibet en pratstund med den glada vinnaren:

Hur gick tankarna när du vann?
Jag förstod först inte hur mycket det var. Tänkte att om man vinner mycket så borde det märkas på skärmen men jag tyckte inte det gjorde det. Det var först efter ett tag som jag insåg hur mycket som jag faktiskt hade vunnit. Det lustiga var att jag hade tänkt sluta spela strax innan vinsten men bestämde mig för ett spinn till. Och det var ju tur att jag gjorde det.

Vad tänker du göra med vinsten?
Det blir nog inget speciellt, men det finns alltid hål att stoppa pengarna i. En sak som förmodligen blir av nu är inköp av husbil vilket jag har tänkt på länge, så en husbil får det bli i alla fall.

Har du vunnit några andra storvinster tidigare?
Jag har haft några vinster tidigare, men aldrig något sådant här stort.

    Print       Email