Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Redeye fortsatt positiva till Mr Green – riktkurs 61

By   /  May 14, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Redeye ställer sig fortsatt positiv till Mr Green och upprepar riktkursen 61 kronor. Redeye skruvar samtidigt upp sannolikheten för deras så kallade bull case till 25%, upp från 20% och drar ned sannolikheten för deras bear case från 20% till 15%.

Base Case     60%     61 kronor
Bear Case     15%      30 kronor
Bull Case      25%     118 kronor

Redeyes är enda banken/analsyhuset som bevakar Mr Green, och är bra läsning för den intresserade. Ladda hem analysen. Aktien handlas kring 40,5 kronor vid tidpunkten för analysen, Redeye ser alltså en uppsida på 50% men möjlighet till betydligt större avkastning om deras bull case skulle infinna sig.

    Print       Email