Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Även Net Entertainment erhåller licens i Storbritannien

By   /  April 1, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Strax efter att Betsson meddelat att man erhållit licens för Storbritannien meddelar även Net Entertainment att man erhållit dito, även detta var enligt förväntan. Den brittiska spellagstiftningen kom på plats den 1 december 2014, men på grund av stort antal ansökningar har den brittiska spelmyndigheten legat efter i sitt arbete att godkänna spelbolagen. Tidpunkten för den 15% spelskatten är dock oförändrat den 1 december 2014.

”Det här är en milstolpe för NetEnt och vi är väldigt nöjda med att ha erhållit våra spellicenser från UK Gambling Commission. Storbritannien är den största spelmarknaden i Europa och en viktig del i vår tillväxtstrategi att växa på reglerade marknader. Per Eriksson fortsätter – Som en ledande leverantör av digitala spellösningar vill vi att alla som spelar våra spel ska göra det av rätt anledning – för att ha roligt. Att främja ansvarsfullt spelande är grundläggande för bolaget och en förutsättning för licenserna i Storbritannien.” – säger Per Eriksson, VD Net Entertainment.

Även Unibet och Mr Green väntas erhålla licens från Storbritannien, liksom väldigt många andra bolag ska sägas.

Läs pressmeddelande
Läs om Betssons tilldelning av licens

    Print       Email