Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

EP köper Betsson, behåller Unbet men säljer Net Ent

By   /  March 28, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Erik Penser har efter en sektorgenomgång höjt riktkurserna för Betsson och Net Entertainment. Det framgår av en analys som släpptes på fredagsmorgonen.

För Betsson, som är Erik Pensers favorit, eller top pick, i den svenska spelsektorn, höjs riktkursen från 330 till 350 kronor. Aktien handlas kring 318 kronor på fredagen.

Under mästerskapsfattigt 2015 anser vi att Betsson har fördel av lägre andel sportboksintäkter än Unibet, skriver finanshuset som även lyfter fram förvärvschansen och även fortsättningsvis har en köprekommendation på Betsson. Om Unibet tror Erik Penser att aktien har viss uppsida under 2015. Potentialen bedöms dock understiga 10 procent varför rekommendationen ligger kvar på behåll.

Erik Penser fortsätter att rekommendera sälj av Net Entertainment. Samtidigt höjs riktkursen från 210 till 250 kronor. Aktien handlas kring 286 kronor på fredagen.

I analysen menar Erik Penser vidare att det senaste tillskottet i den svenska spelsektorn, Evolution Gaming, ser köpvärd ut med tanke på relativvärderingen och bolagets marknadsposition.

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on March 28, 2015
  • By:
  • Last Modified: April 8, 2015 @ 2:17 pm
  • Filed Under: Analyser