Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

DI helgarderar – köp både Unibet och Betsson

By   /  March 26, 2015  /  No Comments

    Print       Email

I en längre artikel i DI Dimension den 25 mars låter tidningen Betsson gå en match mot rivalen Unibet. Slutsatsen blir att helgardera sig och köpa båda Unibet och Betsson, även fast den senare bedöms vara mest attraktiv på kortare sikt.

Man kan med fördel helgardera med både Unibet och Betsson eftersom båda bör bli en bra långsiktig affär. På kortare sikt talar värderingen, bra tillväxt från nyförvärvet Oranje och Kroon i Hooland och chansen för ett nytt stort förvärv i år, för att Betsson utvecklas bättre än ärkerivalen.

Artikeln listar även de jurisdiktioner som har reglerat spel och vilka skattesatser de har:

Belgien 11%
Danmark 20%
Estland 5%
Italien Upp till 20%
Lettland 5%
Spanien 25%
Storbritannien 15%
Tyskland 15-20% (ej driftsatt)
Ungern 15%

 

För den som är prenumerant återfinns artikeln på följande länk:

 

    Print       Email