Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Dagens Industri: Spelministern måste kasta tärningen

By   /  February 19, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Dagens Industri anser att Regeringen, med ansvarig minister Ardalan Shekarabi, förhalar en ny spellagstiftning när de hänvisar till att det saknas pengar för att utreda frågan. I samband med att EU beslutade att dra Sverige inför EU-domstolen skickade Finansdepartementet ut ett pressmeddelande där de meddelade sin avsikt att påskynda arbetet mot ett licenssystem.

Efter att alliansens budget röstades igenom under hösten, vilket innefattade vissa besparingsåtgärder inom offentlig förvaltning, menade den nya Regeringen att det inte längre fanns resurser att fortsätta arbetet mot ett licenssystem.

Läs Dagens Industris ledare

 

    Print       Email