Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Per Norman blir ny VD i Mr Green efter årsstämman

By   /  February 12, 2015  /  No Comments

    Print       Email

I december meddelade Mr Green att deras VD, tillika grundare, Mikael Pawlo ämnar posten som VD till sommaren. Idag utsågs hans efterträdare i Per Norman som sedan tidigare suttit i styrelsen för det maltesiska dotterbolaget, samt agerat som rådgivare åt bolaget bland annat i samband med listningen av bolaget på börsen.

”Med Per Norman som VD får vi en VD som kan bolaget väl och som kan fortsätta utveckla bolaget samtidigt som Mr Green & Co:s entreprenöriella kultur tas tillvara”, säger Tommy Trollborg, styrelseordförande i Mr Green & Co.

”Det känns som ett stort förtroende att få leda utvecklingen av Mr Green & Co och våra dotterbolag. Jag brinner för vår tradition att ge våra besökare en spelupplevelse som är bäst i branschen”, säger Per Norman, tillträdande VD för Mr Green & Co.

Mikael Pawlo, nuvarande VD kommer att, som tidigare meddelats, nomineras av valberedningen i Mr Green & Co AB att ta plats i bolagets styrelse.

Läs hela pressmeddelandet

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on February 12, 2015
  • By:
  • Last Modified: February 12, 2015 @ 1:15 pm
  • Filed Under: Mr Green, Nyheter