Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Mr Green går in i Italien genom förvärv

By   /  January 28, 2015  /  No Comments

    Print       Email

Mr Green förvärvar Mybet Italia med syftet att lansera sitt eget varumärke i landet. Utifrån pressmeddelandet tycks förvärvet vara ett sätt att komma över en spellicens snarare än att förvärva en befintlig verksamhet och intäkter. Köpeskilling anges ej, men ‘påverkar inte nämnvärt likviditeten’, likaså bedöms resultatet för 2015 inte påverkas positivt av förvärvet.

Förvärvet beräknas vara klart under Q2 2015.

Som spelaktier skrivit om tidigare, i samband med uttalanden från Net Entertainment, har Italienska myndigheter senaste tiden försökt adressera den relativt omfattande oreglerade spelmarknaden i Italien, som existerar trots att Italien för flertalet år sedan införde spellicenser.

Läs hela pressmeddelandet.

    Print       Email