Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Betsson överens om tilläggsköpeskilling för NGG

By   /  December 23, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Betsson har kommit överens om slutgiltig tilläggsköpeskilling för NGG med tidigare ägare om 15.45m Euro. Betsson reserverade vid köptillfället 20m Euro men har under en längre tid tvistat med säljaren vad den faktiska summan skall vara, något som nu är över. Tilläggsköpeskillingen var beroende av siffrorna för NGG en tid efter förvärvet.

Detta medför en positiv engångseffekt på 40m kronor för Q4 och att kassaflödet påverkas negativt med -147 miljoner för samma kvartal. Den positiva engångseffekt kommer dock inte att beaktas  för utdelningen som utgör 75% av resultatet. Betsson hade alternativet att betala med egna aktier, men valde alltså att betala kontant.

Läs pressmeddelandet

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on December 23, 2014
  • By:
  • Last Modified: December 23, 2014 @ 11:39 pm
  • Filed Under: Betsson, Nyheter
  • Tagged With: