Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Entertainment lanserar uppföljare till South Park

By   /  November 1, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment har lanserat en uppföljare till South Park som lanserades i september 2013. ‘South Park Reel Chaos’ har utvecklats tillsammans med South Park Studios och har ytterligare grafiska element som ska förhöja spelupplevelsen. Spelet är ett så kallat ‘branded game’ där Net Entertainment köper rättigheterna till ett befintligt varumärke och sedan utvecklar ett spel  som får hög igenkänningsfaktor och ofta används av operatörerna för att attrahera nya kunder. Net Entertainment har över åren utvecklat en serie av branded slots.

I videon nedan förevisas spelet från Net Entertainments officiella youtube-kanal. Som ni ser har Net Entertainmetn skruvat på vinstfrekvensen, minst sagt, för att förevisa bonusspel och högvinster.

    Print       Email