Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Placera.nu – ‘Net Ent fortsätter imponera’

By   /  October 27, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Placera.nu imponeras av Net Entertainments rapport för tredje kvartalet, och räds inte den höga värderingen. Under förra veckan justerade flertalet banker upp sina prognoser och upprepade sina köprekommendationer för Net Entertainment.

Net Entertainment har under flera år gjort skäl för sin premievärdering och Placera ser ingen anledning till varför detta skulle förändras den närmaste tiden. Tillväxtmöjligheterna ser fortfarande spännande ut och vi tror att Net Entertainment kommer att lyckas nå upp till de högt ställda förväntningarna.

Placera hade sedan tidigare en köprekommendation på Net Entertainment och 37% senare väljer de att upprepa rekommendationen.

När vi senast tittade på Net Entertainment, efter årets första kvartal, landade det i en köprekommendation. Sedan dess har aktien stigit 37 procent. Men torsdagens starka rapport ger hopp om att det finns mer att hämta och vi ser inga skäl att byta fot. Vi upprepar därmed vår köprekommendation.

Läs hela analysen

    Print       Email