Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Ent slår förväntningarna med 20% – rusar på börsen

By   /  October 23, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment fortsätter sin starka trend och levererar ytterligare en stark rapport som handlade upp aktien med 10% vid börsens öppning. Nettoresultatet ökade med smått fantastiska 73% och kassaflödet är urstarkt. Net Entertainment har utvecklats till en riktig tillväxtmaskin med tillhörande sedelpress.

Net Ent Q3 2014

 

  • Net Ent signade sju nya kunder, varav Tier1 operatörerna Rational Group (Full Tilt) samt bwin. Sju kunder driftsattes under kvartalet, däribland betfair.
  • Kassaflödet uppgick till 91 miljoner, och likvida medel uppgår till 210 miljoner. Föregående är uppgick kassan till 61 miljoner, vilket visar på Net Ents urstarka kassaflöde. Kassaflödet har påverkats positivt i finansnettot med 25 miljoner på grund av optionsprogram ska tilläggas. Kassan, vilket är exklusive medel hållna för licenstagare, uppgår till 5,3 kr per aktie.
  • Bolaget har sökt licens i UK och i Spanien. Lansering i Spanien planeras till H1 2015. Bolaget har påbörjat ett licensförfarande i New Jersey, USA vilket planeras slutföras under H2 2015. Bolaget utvärderar möjligheter i Asien och Kanada.
  • Under kvartalets lanserades spelen ‘Lost Island’ och ‘Attraction’. VD nämnde även deras initiativ att utveckla skräddarsydda spel för deras kunder, och nämnde spelet ‘The Marvellous Mr Green’ som är anpassat för kunden Mr Green.
  • Sammanfattningsvis yterliggare en urstark rapport av Net Entertainment.
    Print       Email