Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Svensk vinner 35 miljoner hos Betsson på Hall of Goods

By   /  October 10, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Tidigare i veckan vann en Karlstadsbo cirka 35 miljoner på Betsson. Spelet som betalade ut storvinsten var Net Entertainments ‘Hall of Goods’, ett spel som regelbundet betalar ut stora jackpotvinster. I juni vann en annan svensk drygt 65 miljoner på samma spel. Spelet har en så kallad poolad jackpot mellan operatörerna, vilket innebär att i princip alla Net Entertainments kunder erbjuder spelet och alla spelare bidrar till jackpoten. Att sedan bli den operatör som har vinnaren är fördelaktigt av marknadsföringsskäl, men även att spelaren kan fortsätta spela i framtiden med ett minst sagt välfyllt spelkonto.

Net Entertainments ‘Mega Fortune’ innehar världsrekordet i största vinst online när den betalade ut drygt 150 miljoner till en norsk spelare i januari 2013.

    Print       Email