Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Både köp och sälj av insiders i Mr Green

By   /  September 17, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Som spelaktier.se meddelade tidigare sålde Mr Greens styrelseledamot Hans Fajerson aktier i Mr Green under slutet av augusti samtidigt som nytillträdda finansdirektör Simon Falk köpte aktier i bolaget.

Fajerson har fortsatt att sälja aktier under slutet av augusti och början av september. Totalt har drygt 292 000 aktier sålts till ett uppskattat värde om drygt 11,1 miljoner SEK under augusti och september. Försäljningen utgör cirka 10% av Fajersons innehav. Det har gått 14 dagar från senaste försäljningen, och snart infaller den 7 oktober som utgör 30 dagar innan rapporten för Q3.

Simon Falk har passat på att köpa ytterligare aktier till sin samling, närmare bestämt 5000 aktier till ett uppskattat värde om 190 000.

Mr Green släpper sin rapport den 7 november, sista av spelbolagen.

 

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on September 17, 2014
  • By:
  • Last Modified: September 17, 2014 @ 1:20 pm
  • Filed Under: Mr Green
  • Tagged With: