Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Hans Fajerson säljer aktier i Mr Green

By   /  August 25, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Hans Fajerson, storägare och tidigare styrelseledamot i Mr Green, säljer aktier i Mr Green. Försäljningen är dock blygsam i relation till innehavet, totalt säljer Fajerson 61 737 aktier och äger därefter 7.2 miljoner. Försäljningen motsvarar knappt en procent av det totala innehavet och är Fajersons första rapporterade försäljning.

Sedan aktien noterades har flertalet ur grundartrion/ledningen sålt aktier i bolaget, vilket antagligen låter värre än vad det är eftersom de ofta har en mycket stor privatexponering mot sitt bolag och även de, precis som vanliga akieägare, ibland behöver pengar för sin privatekonomi.

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on August 25, 2014
  • By:
  • Last Modified: August 25, 2014 @ 12:31 pm
  • Filed Under: Mr Green
  • Tagged With: