Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Ent tecknar globalt avtal med bwin/party

By   /  July 10, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Ent meddelar att de har tecknat ett globalt spelavtal med bwin/party, en av de största speloperatörerna i världen. Bwin/party har licenser i flertalet jurisdiktioner, bland annat i New Jersey. Net Entertainment spel finns sedan tidigare på bwin.it, men inte för deras internationella sajt eller på sajten tillhörande gamla Partygaming.

I vilken omfattning Net Ents spel går live framgår inte. Potentialen är mycket stor om Net Ent lanseras brett över kundens sajter, vilket antagligen inte kommer att ske, i alla fall inte initialt.

Bwin och Partygaming gick samman 2010 och har sedan dess försökt att utvinna synergier och återfå tillväxt, men deras betydelse har minskat senaste åren. I början av 2000-talet hade Partygaming och Bwin en särställning som de två absolut största aktörerna på marknaderna, men mycket vatten har runnit under broarna sedan dess och ingen av dem anses vara ett riktmärke inom industrin längre.

Läs hela pressmeddelandet.

    Print       Email