Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Ent tecknar ytterligare avtal för spelmaskiner i UK

By   /  June 28, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Enligt branschtidningen Gaming Intelligence, har Net Entertainment ingått avtal med spelutvecklaren och plattformsutvecklaren Betdigital. Betdigital har utvecklat en plattform för den landbaserade spelindustrin där externa utvecklare kan integrera sina spelportföljer. Bolaget har sedan tidigare ett liknande avtal med bland annat NYX Gaming, GTECH och Gala Coral.

Spelen kommer att göras tillgängliga på Betdigitals B2- och B3-maskiner i Storbritannien, i vilken omfattning framgår ej.

Affären har inte kommunicerats av Net Entertainment, som bara för någon dag sedanannonserade sitt intåg i den landbaserade spelindustrin med William Hill. Av allt att döma är denna affär av en betydligt mindre omfattning och intresse.

 

 

    Print       Email