Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Svenska Spel rapporterar kraftigt ökad omsättning under VM

By   /  June 27, 2014  /  No Comments

    Print       Email

SIX meddelar i ett telegram att Svenska Spel ser ut att gå emot ett framgångsrikt Fotbolls-VM vad avser omsättningen som beräknas öka med mer än 50%. Förutsatt att inte Svenska Spel kraftigt tar marknadsandelar från de privata spelbolagen, pekar detta mot att även Unibet och Betsson torde ha haft en bra start på VM, i alla fall vad avser omsättningen. VM har inletts med flera spektakulära matcher med många mål, vilket borde öka intresset från spelarna.

 

Svenska Spel: Redan omsatt mer i gruppspelet VM 2014 än jfr 2010

(SIX) Årets fotbolls-VM ser ut att bli en stor succé för spelbranschen i Sverige. Svenska spel räknar med att omsättningen i år har ökat med 50 procent jämfört med i fjol, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

“Det är kanon, det är redan mer omsatt än vad VM 2010 gjorde om man ser till gruppspelet och gruppspelet är inte ens klart ännu så det är väldigt positiva siffror. Jag tror att det har lite med det härliga spelet som vi har sett också”, säger Michael Stålblom som arbetar på Svenska spel med att beräkna odds på olika spel.

Ekot ställer frågan om hur mycket som försäljningen ökat:

“Det är 64 matcher som kommer rakt in i en sommar och 64 riktigt bra matcher också. Så det är klart att omsättningen går upp väldigt mycket och det kan vara kanske 50 procent mer”, säger Stålblom.

 

    Print       Email
  • Published: 6 years ago on June 27, 2014
  • By:
  • Last Modified: November 14, 2014 @ 10:47 am
  • Filed Under: Nyheter
  • Tagged With: