Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Genombrottsorder för Net Ent – tecknar avtal om spelmaskiner med William Hill

By   /  June 25, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment meddelar i ett pressmeddelande att deras spel kommer att lanseras i William Hills spelterminaler i Storbritannien. William Hill  har Storbritanniens största butiksnät som omfattar 2 300 vadslagningskontor. Net Ent tecknade avtal med WH i september 2013 vad avser deras verksamhet online och lanserade spelen nästföljande månad. Net Entertainment har inte tidigare pekat ut spelterminaler som en målsättning eller strategisk breddning för bolaget, även fast den landbaserade spelindustrin givetvis alltid är intressant på grund av dess enorma storlek. Så en något oväntad ‘genombrottsorder’ från Net Entertainment.

“Detta är ett stort steg och en milstolpe. Net Entertainment är Europas största leverantörer av kasinospel på internet och vi är mycket glada över att ha fått utökat förtroende från William Hill, att nu också täcka den landbaserade delen av deras verksamhet. Avtalet gör det möjligt för Net Entertainment att maximera distributionen genom William Hills kanaler som inkluderar Retail (landbaserade spelmaskiner), Online och Mobile, säger Björn Krantz, Chief of GMO och VD för Net Entertainment Malta Ltd.

Läs hela pressmeddelandet.

Uppdatering
I en efterföljande intervju med SIX säger VD Per Eriksson att han inte kan estimera intäktsnivån för det nya avtalet. Spelen planeras att lanseras i augusti och om avtalet blir lyckosamt ser bolaget möjligheter att teckna liknande avtal framöver.

 

    Print       Email