Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Arvinge till Bertil Knutsson säljer aktier i Betsson

By   /  June 13, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Samtidigt som Per Hamberg säljer alla sina kvarvarande B-aktier på ett bräde framkommer det att Tristan Sjöberg, insider i kraft av storägare, sålt totalt 168 000 aktier till ett uppskattat värde om 39 MSEK i omgångar i början av juni.

Tristan Sjöberg är arvinge till Bertil Knutsson som var en av medgrundarna till Cherry. Bertil Knuttons gick ur tiden i juli 2012. Aktierna tillföll Tristan i augusti 2013.

Betssons insynshandel består senaste tiden av försäljningar från främst ägare/styrelseledamöter, samt diverse transaktioner relaterade till optionsprogram där deltagare till viss del sålt optionerna eller delar av aktierna vid tillträde. Senaste köpen noteras från september 2013  då ett flertal personer förvärvade aktier.

 

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on June 13, 2014
  • By:
  • Last Modified: November 14, 2014 @ 10:47 am
  • Filed Under: Betsson
  • Tagged With: