Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Lotteriinspektionen hotar Stockholm Maraton med vite

By   /  April 15, 2014  /  No Comments

    Print       Email

En vecka efter att Unibet meddelade att de är en av huvudsponsorerna till Stockholm Maraton hotar Lotteriinspektionen Stockholm Maraton med böter för främjande av utländskt spelbolag. Inspektionen hotar med vite på 2 miljoner kronor om Stockholm Maraton exponerar till exempel logotyper  eller annan marknadsföring av spelbolaget.

Stockholm Maraton har tillfälle att senast den 18 april 2014 komma in med synpunkter på det övervägande om vite som Lotteriinspektionen meddelat. I annat fall kan ärendet komma att avgöras utan deras medverkan.

Läs hela övervägandet från Lotteriinspektionen

Hur Unibet och Stockholm Maraton reagerar på Lotteriinspektionens övervägande om vite är i skrivande stund okänt. Stockholm Maraton går av stapeln den 31 maj.

    Print       Email