Loading...
You are here:  Home  >  Unibet  >  Current Article

Unibet sponsrar Stockholm Marathon

By   /  April 13, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Unibet har ingått ett sponsoravtal med Stockholm Marathon som går av stapeln den 31 maj med 22 000 löpare från 92 länder. Unibet kommer att vara en av huvudsponsorerna som förutom sedvanlig varumärkesexponering även innefattar olika aktiviteter samt spelmöjligheter på loppet.

– Stockholm Marathon är ett starkt varumärke och representerar värden som vi helhjärtat står bakom. Vi vill gärna ge något tillbaka till idrotten och ser detta som ett steg mot ett bredare och större engagemang i idrottsrörelsen, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet Sverige.

Unibet är sedan tidigare en av huvudsponsorerna till UFC i Europa.

 

Unibet sponsrar Stockholm Marathon 2014

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on April 13, 2014
  • By:
  • Last Modified: April 10, 2014 @ 11:02 am
  • Filed Under: Unibet
  • Tagged With: