Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Uppdragsanalys av Cherry

By   /  March 23, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Spelbolaget Cherry, som för närvarande inte bevakas av spelaktier.se, har genomgått en omvandling senaste åren. Först köpte man automatenvarumärkena för nytryckta aktier, sedan sålde man automatgruppen till Betsson. Den maritima verksamheten har sålts, men krogspelen är kvar inom Cherry. Efter en extrautdelning till aktieägarna kvarstår dock en rejäl krigskassa som ska användas för att positionera bolaget som en onlineoperatör i likhet med exempelvis Mr Green. Bolaget driver ett antal spelsajter för främst den norska och svenska marknaden. Bolaget har alltså genomgått en rejäl förändring de senaste åren.

Bolaget äger även ett utvecklingsbolag i Yggdrasil Gaming som utvecklar spel för Cherry men även för externa kunder, såsom Vera&John och LeoVegas. Ett väldigt litet och ungt Net Entertainment kan man säga.

Hur som, Cherry intresserar säkert många läsare och därmed så rekommenderas att läsa uppdragsanalysen av Cherry, som i korthet rekommenderar köp och riktkurs 36 kronor.

 

    Print       Email
  • Published: 8 years ago on March 23, 2014
  • By:
  • Last Modified: March 6, 2014 @ 4:01 pm
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: