Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Entertainment tecknar ytterligare avtal i Italien

By   /  March 14, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment meddelar i ett pressmeddelande att de tecknar avtal med spel- och plattformsleverantören Game Account Networks, noterat på börsen i London. Sisal, Snai och Eurobet är alla betydande aktörer på den Italienska marknaden och detta borde innebära  att Italien blir Net Entertainments största marknad under 2014, om så redan inte är fallet. De nämnde i Q1 2013 att Italien var bolagets andra största marknad.

—————————

Net Entertainment stärker sin lokala position på den reglerade Italienska marknaden genom samarbetsavtal med GameAccount Network

Net Entertainment meddelar samarbetsavtal med plattformsleverantören GameAccount Network. Avtalet stärker Net Entertainments närvaro på reglerade italienska marknaden. Som en del av avtalet kommer Net Entertainment erbjuda sina bästa PC och mobilspel till välkända och etablerade operatörer såsom Sisal, Snai och Eurobet.

Kommentar från Björn Krantz, Chief of GMO and MD at Net Entertainment Malta Ltd. “Net Entertainment har varit närvarande på den italienska marknaden sedan omregleringen startade och idag är vi en av de största leverantörerna av spel för PC och mobile enheter till flera av de mest välkända operatörerna i Italien. Vi är mycket glada över att samarbeta med GameAccount Network, ett partnerskap som gör att vi kan erbjuda vår kvalitetsportfölj till flera lokala operatörer genom att använda en plattformskanal. Italien är en av Net Entertainments kärnmarknader och vi är säkra på att vårt portföljerbjudande kommer att tas emot väl av GameAccount Network och deras partners. Integrationsprocessen med GameAccount Network kommer att starta omedelbart och driftsättningsprocessen kommer att ske gradvis med varje enskild operatör. ”

Kommentar från Dermot Smurfit, CEO at GameAccount Network PLC “Vi är mycket glada over att kunna addera Net Entertainments spel till vårt omfattande nätverk av kunder på den reglerade italienska marknaden. GameAccount Network är stolta över att erbjuda spelinnehåll från världens bästa spelutvecklare till våra operatörpartners. Detta partnerskap med Net Entertainment stärker vårt erbjudande och vi ser fram emot att växa vår position på den reglerade italienska spelmarknaden.”

 

    Print       Email