Loading...
You are here:  Home  >  Unibet  >  Current Article

Unibet i samarbete med UFC

By   /  March 6, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Unibet inleder samarbete med organisationen UFC som anordnar Ultimate Fighting Championship. Svenske Alexander ‘the Mauler’ Gustafsson är sedan tidigare ambassadör för Unibet. Pressmeddelande nedan.

Unibet har skrivit ett tvåårigt avtal med den amerikanska MMA-organisationen Ultimate Fighting Championship (UFC). Unibet blir i och med detta organisationens officiella partner när det gäller betting på UFC. Avtalet sträcker sig över två år och innefattar marknaderna i Skandinavien, England, Irland, Holland, Frankrike och Australien.

Samarbetet mellan Unibet och UFC inleds omgående och det kommer att synas redan till UFC-galan den 8 mars i London där bland annat Unibets ambassadör Alexander Gustafsson ställs mot Jimi Manuwa. Detta är det första av sex kommande UFC-event i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) under 2014.

Unibet har sedan länge haft ett stort engagemang inom MMA och har etablerat sig som det ledande spelbolaget inom sporten. Unibets kärnvärden; passion och expertis, samt omfamning av Internet och mobil som distributionskanaler, ger också en perfekt synergi med UFC.

– Det här är en stor möjlighet för våra fans att kliva in i UFC-världen på ett nytt och engagerande sätt. Vi är glada över att ha fått till samarbetet med världens snabbast växande online-spelbolag. UFC är värd för fler händelser än någonsin internationellt under 2014 vilket gör att vi kan nå fler potentiella fans över hela världen, säger Garry Cook, Europachef för UFC.

– Vi är mycket glada över att bli UFC:s officiella bettingpartner. UFC har verkligen etablerat sig som ledande inom både sport och underhållning, medan Unibet har lyckats göra samma sak inom spelsektorn. Detta är en ”match made in heaven”. Som en del av detta exklusiva partnerskap arbetar vi för närvarande med att ta fram ett brett utbud av spännande nya spelerbjudanden för UFC-evenemang som lyfter spelandet inför och under matcherna till nästa nivå, säger Nils Andén, global marknadschef på Unibet.

    Print       Email
  • Published: 8 years ago on March 6, 2014
  • By:
  • Last Modified: November 14, 2014 @ 10:49 am
  • Filed Under: Unibet
  • Tagged With: