Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Nya riktkurser för Betsson efter rapport

By   /  February 13, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Efter Betssons bokslutskommuniké för 2013 samt det holländska förvärvet har bankerna justerat sina riktkurser för Betsson. Aktien steg 12% på två dagar efter rapporten.

Handelsbanken Capital Markets lyfter sin rekommendation på Betsson till köp från tidigare öka. Samtidigt justeras riktkursen upp till 250 kronor, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt.

ABG Sundal Collier höjer rekommendationen till köp från behåll och lyfter riktkursen till 238 kronor.

SEB Equities konstaterar att förvärvet minskar bolagets exponering mot högriskmarknaden Turkiet, höjer riktkursen till 230 kronor och upprepar sin köprekommendation.

“Resultatet i det fjärde kvartalet, som bekräftade ett bra underliggande momentum vilket till viss del vägdes emot av negativa valutaeffekter, var en lättnad”, skriver SEB Equities.

Nordea Markets
 konstaterar att Betssons ganska svaga rapport för det fjärde kvartalet – och mjuka utsikter för det första kvartalet – överskuggades av det attraktiva förvärvet, men höjer inte riktkursen till mer än 205 kronor.

Danske Bank är mindre imponerad av bolaget och har en säljrekommendation på aktien. Riktkursen höjs dock med 15 kronor till 170 kronor

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on February 13, 2014
  • By:
  • Last Modified: February 13, 2014 @ 5:14 pm
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: