Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Entertainment lanserar Alien som branded slot

By   /  February 7, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment tillkännagav idag på spelmässan ICE Totally Gaming att de utvecklar ett nytt prestigespel inom kategorin ‘branded slots’. Spelet kommer att baseras på filmserien ‘Alien’ som hade premiär 1979 och följdes av tre filmer fram tills 1997.

Under samma spelmässa 2013 avslöjades att Net Entertainment utvecklade ett slotspel på South Park, år 2012 annonserades Scar Face. Tidigare slotspel i kategorin innefattar Frankenstein och Black Lagoon.

Net Entertainment har tidigare sagt att ‘branded slots’ är effektiva för att locka nya spelare på grund avden höga igenkänningsfaktorn samt att de utgör ett försäljningsargument i försäljningsprocesser mot nya kunder.

Spelet lanseras den 24 april.

 

    Print       Email