Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Net Entertainment på SEB Nordic Seminar – SEB upprepar köp

By   /  January 12, 2014  /  No Comments

    Print       Email

Net Entertainment presenterades av VD Per Eriksson på SEB Nordic Seminar i Köpenhamn. Presentationen fokuserade mest på de fina tillväxtmöjligheter som bolaget har, både på kort och på lång sikt. Drivkrafter för tillväxt utgörs enligt VD av att växa med så väl existerande som nykontrakterade kunder, att inta nya marknader samt lansera nya spel.

Det skriver SEB i ett marknadsbrev daterat 10 januari.

SEB skriver att tillväxtutsikterna ser bra ut för bolaget under det kommande året, inte minst på grund av att de stora brittiska speloperatörerna William Hill, Ladbrokes och Bet365 nyligen tecknat avtal med Net Entertainment. Per Ericsson lyfte också fram mobila spel och Live casino som relativt nya produkter, men att produkterna har stor tillväxtpotential.

”På längre sikt är det sannolikt att Net Entertainment går in i USA och kanske också Asien. Den amerikanska marknaden håller sakta på att öppnas upp och den är mycket intressant enligt Per Eriksson. Presentationen förstärkte vår positiva syn Net Entertainment och vi upprepar rekommendation köp”, skriver SEB vidare.

Källa: SEB Nordic Ideas

    Print       Email