Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Startuppodden med Mr Greens VD Mikael Pawlo

By   /  December 8, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Mikael Pawlo, grundare och VD för Mr Green, intervjuas av Mikael Zackrisson i Startuppodden. Intervjun är mustiga 1:34 timmar och behandlar inte bara Mr Green, men givetvis stort fokus på Mr Green men även deras nya satsning garbo.com, deras ‘mobile first’ sajt riktad mot kvinnor. Pawlo berättar historien om hur Mr Green kom till på en lunch med Fredrik Sidfalk och Henrik Bergquist, tidigare grundare av Betsson, ochj allt efter det.

För den som är intresserad av Mr Green är denna intervju väldigt relevant, men även för den som är intresserad av entreprenörskap i största allmänhet.

Länk till Startuppodden.se

    Print       Email