Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Ladbrokes lanserar Net Entertainment i mobilen

By   /  December 2, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Ett första urval av Net Entertainments Touch spel för mobiler har nu lanserats genom Ladbrokes marknadskanaler, vilka inom kort som planerat kommer att följas av den kommersiella lanseringen av online spel för PC. Ytterligare spel kommer successivt att lanseras.

–       Ladbrokes är ett av världens ledande spel- och bettingföretag och vi är mycket glada att vårt nära samarbete för att säkerställa en effektiv integration och kommersiell lansering av ett urval av våra högkvalitativa onlinekasinospel har varit så framgångsrik, kommenterar Björn Krantz, Chef för GMO och VD Net Entertainment Malta Ltd. Under det senaste året har vi ökat vår närvaro på marknaden i Storbritannien för att fortsätta vår strategi att utveckla en stadig och långsiktig tillväxt tillsammans med våra globala spelpartners.

Avtalet med Ladbrokes annonserades i slutet av juli, som spelaktier rapporterat om tidigare. Net Entertainment har under 2013 nått ett genombrott på den brittiska spelmarknaden genom flertalet brittiska speloperatörer.

Läs hela pressmeddelandet.

    Print       Email